Remek programoklehetőségek a pünkösdi hosszú hétvégére.

Belvárosi sörfesztivál

Idén ismét megrendezik a legkedveltebb hazai sörfesztivált a belváros szívében. A rendezvény ingyenesen látogatható, nagyszerű fellépőkkel és kivételes sörfőzdékkel várja egészen pünkösd hétfőig a vendégeket.

Időpont: 2019. június 5-10.
Helyszín: Budapest, Szabadság tér

Belvárosi sörfesztiválForrás: Shutterstock

Pünkösdi KirályságJúnius 10-én egész napos, ingyenes programokkal várják a kicsiket és a nagyokat a Tabánban, ahol idén is kreatív és egyben hagyományőrző programokkal készültek a szervezők. Lesz arcfestés, babairodalom, hétpróba, Szalóki Ági gyerekkoncert, valamint Parno Graszt koncert is.

A fellépőkről részletes információ itt.

Időpont: 2019. június 10.
Helyszín: Budapest, Tabán

Szalóki Ági is fellép hétfőnForrás: Emmer László

Nemzeti futóversenyElső alkalommal rendezik meg a Nemzeti Futóversenyt, ahol a versenyzők az Andrássy úton, a Hősök terén, valamint a Dózsa György úton tehetik próbára magukat 5 és 10 kilométeres egyéni távokon.

Időpont: 2019. június 8.
Helyszín: Budapest, Hősök tere

Nemzeti Futóverseny 2019. június 8-ánForrás: Facebook/Nemzeti Futóverseny

MIÉNK A VÁR! 7.Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál
Élmény az egész családnak! Idén 7. alkalommal látogathatunk el a Miénk a vár nevezetű hagyományőrző várfesztiválra, mely kiváló programokkal várja a hazai várak és népi hagyományok iránt érdeklődőket a Városligetben. A családi szórakozást hazai várakról szóló bemutató, népzene és néptánc, katonai bemutató és gyermekműsorok biztosítják, élményt biztosítva kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Időpont: 2019. június 8-10.
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget

Városliget, Vajdahunyad váraForrás: Origo

Deja Vu FesztiválIdén is lesz Deja Vu Fesztivál Szegeden, amely egész hétvégén várja a 90-es és 2000-es évek zenéinek szerelmeseit. Számos hazai és külföldi fellépő található meg a programlistán.

Időpont: 2019. június 7-9.
Helyszín: Szeged, Postás Sporttelep

Deja Vu fesztivál 2019Forrás: Facebook/Deja Vu Fesztivál