Az „Álomhajó" újra beindult és még vadabbul szeli a slágerhabokat, mint 20 évvel ezelőtt.

1997-ben megkérdőjelezhetetlenül írta be magát a magyar poptörténelembe a Carpe Diem dala, amely a mai napig kikoptathatatlan a klubokból, a fesztiválokról és házibulikból egyaránt. A sláger, amelynek mindenki tudja a szövegét, most egy igazi sztárparádéval tért vissza.

Újra a slágerlisták élére tör az ÁlomhajóForrás: Youtube/Magneoton

Gem-B, Erős & Spigiboy, Herceg és Burai Krisztián lendületes, izgalmas szólórészekkel megtűzdelt „Álomhajó" feldolgozása, melyben az ikonikus refrénben ezúttal még Kollányi Zsuzsi hangja is megszólal. Ez a dal mindenkit visszarepít a '90-es évek bulijainak életérzésébe.

Az alkotógárda mindenki számára ismerős lehet, hiszen az egykori R'n'B All Stars megalkotója, Gem-B 1996 óta tevékenykedik dj-ként, a dal eredeti zenéjét Erős Attila írta, aki évtízedek óta Spigiboy producertársa, Kollányi Zsuzsi dalait rendszerint minden rádió játssza, Herceg és Burai pedig a mai pop-szcéna meghatározó alakjai, akiknek minden újdonságára többmillióan klikkelnek a videómegosztókon. Nézzétek meg az új verzióhoz készült trópusi videóklipet, és álmodjátok, hogy vakít a fény!