színésznő film Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 1-jén este mutatták be a Nyúlcsapda című filmet, melyet Pacsorasz Viktor rendezett, a forgatókönyvet pedig Gács Attila írta.

A főszerepet Földes Eszter játsza, aki talán még sosem volt ilyen vagány szerepben. Szőke fürtjeinek és bájos hangjának köszönhetően nem sűrűn volt alkalma hasonló típusú karaktert alakítania, ez idáig.

A színésznő Instagram oldalára posztolt egy a forgatáson róla készült fotót:

A Nyúlcsapda történetének főhőse a délszláv-háborút megjárt veterán. Magányosan él egy horvát határmenti faluban. Kevés keresetét orvvadászatból egészíti ki, és azért, hogy ne kaphassák el a vadőrök, hatalmas kockázatot vállal. Ennek okán a háborúból visszamaradt aknamezőre téved. Egy alkalommal, amikor a nyúlcsapdájához tart, nem várt vendéggel találkozik. Egy kutya dézsmálja az elejtett zsákmányát. Az összetűzés során a kutya megharapja, menekülni kezd, de akkor váratlanul rálép egy taposóaknára. Innentől kezdődik a két napos állóképességi harc az életéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.