Az énekes bizonytalan az Omega jövőjét illetően. Szerinte, ha lesz második hulláma a koronavírusnak, azt nem biztos, hogy túléli a zenekar. Egyelőre nem tudni, hogy augusztus 16-i elő koncertjük meg lesz-e tartva. Kóbor János szerint elképzelhető, hogy vége az együttesnek.

Az énekesnek rengeteg terve volt 2020-ra, ám ezek közül sok meghiúsult. Kóbor János még mindig nem tud fellépni az Omegával a járványhelyzet miatt. Első koncertjüket augusztus 16-ra tervezték, de nem biztos benne, hogy meg lesz tartva.

Kóbor János egyelőre nem látja az Omega jövőjét.Fotó: Mudra László - Origo

A zenész szerint, ha jön a második hullám, az az Omega végét jelentheti, mert egy év kihagyást már bírna ki az együttes.

„Egzisztenciálisan megoldható lenne az Omega számára, hogy kihagyjunk egy évet, nem erről van szó. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek" - nyilatkozta a Ripostnak.
Ha az első hullámot követően ismét felléphettek volna, azt még túlélte volna az együttes, de most minden nagyon bizonytalan, és Kóbor sem látja a jövőt.
„Nem tudom, lesz-e még Omega..." - mondta az énekes.