Teljesen pucéron áll színpadra a magyar színész, Varga Ádám: "Levetkőzöm, és ott állok meztelenül előttük"

Forrás: instagram.com/adamo.varga -
színház Varga Ádám színész meztelen dráma Equus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spirit Színházban mutatják be Peter Shaffer darabját, az Equus-t, amiben a fiatal színész, Varga Ádám meztelenül áll majd a színpadon, pár centire a nézőktől.

A kétfelvonásos dráma lényegében egy pszichiáter és páciense kapcsolatáról, belső démonjaikkal való küzdelmükről szól:

Varga Ádám színész Forrás: instagram.com/adamo.varga

"A nézőtéren nagyon közel ülnek a nézők. Ráadásul nemcsak arról van szó, hogy levetkőzöm, és ott állok meztelenül előttük, hanem egy intenzív koreográfiával mutatjuk meg, ahogy ez a srác minden gátlásától megszabadul. Mindent maga mögött hagy, ami evilági, aminek köze van a civilizációhoz, és teljesen pőrén, a legősibb ösztöneit felszabadítva egyesül az ő „szerelmével", azzal a lóistenséggel, akit mindennél jobban tisztel és imád. Teljes eksztázisban van ilyenkor, és ezt nem lehet szemérmesen, visszafogottan érzékeltetni. Ez a srác meg meri élni a legmerészebb vágyait, amiket mi mindannyian elfojtunk magunkban, mert nem illenek bele a társadalmilag elfogadott normákba. Egy idő után a környezete, az őt ért hatások összetűzésbe kerülnek a labilis személyiségével, így jut el odáig, hogy elköveti a szörnyű bűnt: megvakít hat lovat" - mesélte Varga Ádám a Borsnak, akinek nagy álma volt egyzser eljátszani Alant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.