Rachel Weisz alakítja a kettős főszerepet a Két test egy lélek tévés új feldolgozásában

Forrás: Greg Williams/Esquire -
Rachel Weisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Cronenberg 1988-as, Jeremy Irons főszereplésével készült eredeti alkotásából az Amazon készít televíziós sorozatot - írta a Variety.

A történet szerint egy nőgyógyászként dolgozó egypetéjű ikerpár mindent megoszt egymással: munkájukat, szeretőiket, szenvedélyüket, végül ugyanabba a nőbe lesznek mindketten szerelmesek.
A filmfeldolgozás feltárja az orvoslás sötét oldalát, a szenvedélyt, az emberi jellemet - mondta Albert Cheng, az Amazon Studios vezetője. A forgatókönyvet Alice Birch írja.
A Mantle-ikrek megformálása lesz Weisz karrierjének első televíziós szerepe. Weisz 2005-ben Az elszánt diplomata című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplő kategóriában Oscar-díjat kapott, az elmúlt évben pedig ugyanebben a kategóriában jelölték A kedvenc című filmben játszott szerepéért.

Forrás: Greg Williams/Esquire

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.