Sylvester Stallone új Rocky filmmel jön

Forrás: AFP/Uip -
film Rocky Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone bejelentette, hogy a Rocky 4. bemutatásának novemberi, 35. évfordulójára elkészíti a film rendezői változatát - írta meg a The Hollywood Reporter.

"A Rocky 4. 35. évfordulójára új, rendezői változatot készítek. Eddig jól néz ki, kifejező. Köszönet az MGM-nek, hogy lehetővé tette" - írta a színész-rendező. Stallone annyit elárult az új változatról, hogy Paulie robotját teljes egészében kivágja belőle.

Sylvester Stallone rendezői változatot készít a Rockyból. Forrás: AFP/Uip

Az 1985-ben bemutatott Rocky 4. nagy sikert aratott. Az Ivan Drago orosz bokszbajnokot alakító Dolph Lundgren ezzel a filmmel futott be Hollywoodban. A filmet Stallone írta és rendezte, valamint a főszereplőt, a bokszoló Rocky Balboát is ő játszotta.

Az előző részekből Carl Weathers, Talia Shire, Burt Young és Tony Burton is szerepelt a produkcióban, újoncként pedig Lundgren mellett Brigitte Nielsen is feltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.