Rácz Gergő és Orsovai Reni Rácz Gergő videó videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gergőnek most volt a születésnapja. Őt kislánya lepte meg egy szép tortával, ő pedig rajongóit egy új videóklippel, melyben ismét Orsovai Renivel szerepel.

Rácz Gergő és Orsovai Reni közös dala, a "Mostantól" tavaly az év dala lett. Idén ismét összeállt a páros és egy új klippel ajándékozta meg a rajongókat. Ennek a dalnak is a párkapcsolat áll a középpontjában, itt viszont a harmadik félről szól minden, az ő szemszögéből látjuk a történetet. A dalt pár nap alatt már több, mint fél millióan nézték meg. Gergő lelkesen mesél a TV2 Mokka műsorában a dalszerzésről és arról is, hogy mennyire élvezi az utómunkákat a klipkészítés során.

Az énekes nemrég egy rangos díjat is átvehetett - a díjat a YouTube csatornától kapta, mivel elérte a 100.000 feliratkozót. Mivel most nem nagyon tud személyesen találkozni közönségével, így az online felületen való visszajelzés nagyon fontos Gergőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.