Máté Péter-díjat kapott a legendás gitáros: "Megható volt ez a sok-sok szeretet, amit küldtetek nekem"

köszönet Demjén Ferenc üzenet Menyhárt János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc a közösségi oldalán tolmácsolta Menyhárt János szavait, aki március 15-én Máté Péter-díjat kapott.

Demjén Ferencet és Menyhárt János vagy ahogy sokan ismerik, Menyus évtizedek óta mély barátságot ápolnak. A 2016-ban Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett gitáros a V'Moto-Rock 1977-es megalakulása óta zenél Rózsival, aki olyan dalokat szerzett barátjának, mint a Szabadság vándorai, a Szerelemvonat, vagy épp a Hogyan tudnék élni nélküled.

A zseniális zenész március 15-én újabb kitüntetésben részesült: könnyűzenei előadó-művészi tevékenysége elismeréseként Máté Péter-díjat kapott

- írja a Blikk.

"SZÍVBŐL GRATULÁLOK! Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából miniszteri művészeti kitüntetéseket ítélt oda. Könnyűzenei előadó-művészi tevékenysége elismeréseként Máté Péter-díjban részesült: MENYHÁRT JÁNOS előadóművész, zeneszerző" - olvasható Rózsi egy korábbi Facebook-bejegyzése.

Menyus a rengeteg graulációt Demjén Ferenc oldalán köszönte meg a rajongóknak.

"Menyus szavai: Köszönet! Köszönöm ezt a díjat azoknak, akik gondoltak rám és méltónak találtak erre a díjra. A legnagyobb köszönet mégis a közönségé, akik a szeretetükkel jelzik újra és újra, hogy érdemes dalokat írni és ezek a dalok eljutnak hozzájuk. Megható volt ez a sok-sok szeretet, amit küldtetek nekem, mert ez a legnagyobb díj, amit kaphatok. Köszönettel: Menyus"

- olvasható az énekes oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.