Bár színházi munkái a többi művészhez hasonlóan most neki sincsenek, Dobó Kata mégsem unatkozik. A napokban fejezte be második filmjét rendezőként, sokat olvas, de a legtöbb időt kislányával tölti, nem is akárhogyan.

Az új mozifilm, az El a kezekkel a Papámtól! címet kapta, és már az utolsó simításokat végzik rajta. (A színésznő első rendezése a Kölcsönlakás volt, 2019-ben.)

A Best magazinnak elárulta, hogy szabadidejében sokat olvas és kislányával Szofival is van egy kedvenc programjuk: amikor csak tehetik, meglátogatják Kata barátnőjének, Oroszlán Szonjának csodaszép lovát.

Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala

 A tehetséges művésznő örül annak, hogy egyre több megkeresést kap a nyári előadásokkal kapcsolatban és már nagyon várja, hogy visszatérhessen a Játékszín színpadára.

Egyedül a férfiakkal kapcsolatban nyilatkozik kissé bizonytalanul :

"Mostanság egyébként sincs hol ismerkedni. Azt viszont érzem, végre normalizálódott a rólam kialakult kép, és ez jó. Közben tudom, helyesek az intuícióim, és mindig beigazolódik, hogy jól döntöttem. Mindig éreztem, tudtam, mikor van vége valaminek, igaz ez munkára és párkapcsolatra egyaránt. Nekem óriás szabadságot ad az, hogy ki merem mondani, vége. Közben nyilván van bennem némi félelem a világtól, hiszen én is csak egy hús-vér ember vagyok"