Gyász: meghalt a Star Trek és a Starsky és Hutch sztárja

Forrás: Shutterstock -
halál gyász színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Nathan Jung, aki leginkább a Star Trek, a Kung Fu és a Starsky és Hutch szerepeiről volt ismert. 74 éves volt, a halál oka egyelőre ismeretlen. 

1963-ban kezdte a pályafutását a General Hospital sorozatban, ez azóta is megy, az 57. évadnál tart. Később a Star Trek, a Kung Fu és a Starsky és Hutch nézői találkozhattak vele, majd az ismertebb szériák közül a CHIPs és a MASH is foglalkoztatta. Játszott a Nagy zűr kis Kínában című filmben, a Falcon Crest 3 részében - írja az Origo.

A kaliforniai születésű színész azon kevesek egyike, akiknek lehetőségük volt mind Bruce Lee, mind fia, Brandon Lee mellett dolgozni.Nathan Jung a Star Trek franchise második színésze, aki mostanában elhunyt. Tavaly májusban Richard Herd veterán színész távozott az élők sorából, aki Owen Paris tengernagyot alakította a Star Trek: Voyager-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.