Bucsi Mariann kultúrtörténelmet írt első regényével - Elérte azt, amit régóta publikáló íróknak is nehezen sikerül

Ébredés (regény) Bucsi Mariann könyvajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta publikáló íróknak is nagyon-nagyon nehezen sikerül, vagy egyáltalán nem is, hogy megjelenő könyvük az előrendelési sikerlistákon szerepeljen, pláne, hogy vezető helyet foglaljon el. Bucsi Mariann elsőkönyves író, a She.hu szerzője, aki mondhatni, „kultúrtörténelmet" írt.

Bucsi Mariann Ébredés című regénye ugyan még csak előjegyezhető, de már minden sikerlistán jegyzik. Az írónő két éve kezdett komolyan foglalkozni az írással, egy alkotói csoportban publikált először, rendkívül pozitív fogadtatásra talált. Innen aztán egyik dolog követte a másikat. Írói oldalának már több mint háromezer követője van.

Bucsi Mariann kultúrtörténelmet írt első regényével Forrás: Life.hu


Az Ébredés Ninett története, ami egyszerűen csak kiáradt Mariannból. Attól számítva, hogy a könyv megfogant benne, pontosan kilenc hónap múlva kerül a boltok polcaira.

"Ninett gyerekkorától kezdve kiemelkedő tehetséggel ragadta meg az ecsetet, azonban az élet viszontagságai közt képtelen volt a művészetben kiteljesedni. Minden nehézség ellenére, immáron felnőttként, mégis varázslatos életszemlélettel gondol a világra. Számos balul sikerült párkapcsolt után végre úgy tűnik, megtalálta azt a férfit, akire vágyott.
Tamás maga a megtestesült tökéletesség, látszólag valódi főnyeremény. Befolyásos üzletember, aki megszokta, hogy minden úgy történik, ahogyan ő akarja. Magabiztos és határozott ügyvéd, aki magánéletében is szereti átvenni az irányítást.
A külvilág számára odaadónak és gyengédnek látszó férfiről hamar lehull az álca, ahogy fokozatosan egyre kegyetlenebb lesz védtelen feleségével. Egy kis híján Ninett halálával végződő tettlegesség után rég elfojtott emlékek lepik el Ninett elméjét, és a nő rádöbben, hogy csupán egyetlen esélye van, ha életben akar maradni" - áll a könyv fülszövegében, aminek olvasása után legszívesebben azonnal hozzáfognánk a könyvhöz.

Vajon Ninettnek sikerül az, ami a legtöbb bántalmazott nőnek soha? El tud indulni az új élete felé, vagy még azelőtt a férje áldozatává válik, hogy egyáltalán megpróbálhatná?

Bucsi Mariann írásai rendszeresen megjelennek a She.hu-n: a legfrissebbet itt olvashatod el.

Az Ébredés szeptember 13-tól lesz boltok polcain!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.