Ezzel próbálja megszólítani a fiatalokat Bagi Iván Sétatörténelem-kisfilm sorozata - Videó

Sétatörténelem videó történelem október 23. Bagi Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, Bagi Iván Sétatörténelem című sorozatával arra törekszik, hogy a fiatalabb korosztály számára érdekes és élvezhető formában jelenítse meg a magyar történelem legfontosabb eseményeit. A sorozat legújabb része ezúttal az október 23-i eseményeket mutatta be.

Bagi Iván humorista és Duhonyi József producer a Sétatörténelem projekt megszületéséről, illetve annak céljáról meséltek a TV2 Mokka műsorában. Bagi Iván úgy gondolja, hogy a mai fiatalok elutasítanak mindent, ami kötelező, ezért igyekeznek humoros, pörgős videókat csinálni a magyar történelem legfontosabb eseményeiről, hogy meg tudják szólítani az ifjú korosztályt.

A legutóbbi Sétatörténelem-kisfilm az október 23-i eseményeket dolgozta fel. Iván szerint, aki nem akar tanulni, de legalább ezt a 14 perces videót megnézi, már az is több a semminél. A videók érdekessége, hogy huszonéves srácok csinálják őket, a mai fiatalok látásmódjával.

- tette hozzá Bagi Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.