Magyarország 365 elképesztő fotók Magyarországról Magyarország galéria fotópályázat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a Magyarország 365 elnevezésű fotópályázat, aminek ki is hirdették az idei győzteseit. A legjobb képek tükrözik az ország idei évét, fontosabb eseményeit és megragadják mindazokat a csodákat, amik hazánkat jellemzik.

A Magyarország 365 fotópályázatra idén 37 ezer kép érkezett, köztük amatőr és hivatásos fotósok munkáival. A versenyműveket három kategóriában díjazta a zsűri és a közönség is. A legjobb fotók között találunk lélegzetelállító természetfotókat, egyedi perspektívából bemutatott épületeket és olyan életképeket, amik hűen tükrözik a 2021-es esztendőt.

Az egyik győztes fotón ráadásul ott láthatjuk a koronavírus elleni vakcina kifejlesztésében hatalmas szerepet játszó magyar tudóst, Karikó Katalint is. A szakembert nem csak díjakkal jutalmazták az elmúlt egy évben: nemrég az egyik budapesti tűzfalra az ő arcképét festették fel.

A kiállítás január 9-ig megtekinthető a Duna-korzón.

A Magyarország 365 fotópályázat győztes munkáiból összeállított galériát a lenti képre kattintva böngészhetitek át.

Forrás: Magyarország 365 fotópályázathttp://www.origo.hu/foto/galeria/20211209-varazslatos-magyarorszag-galeriaban-a-magyarorszag-365-fotopalyazat-dijazott-kepei.htmlmiddleon59002759

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.