Gyász! Elhunyt a népszerű színész

gyász színész Johnny Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
84 éves korában elhunyt Johnny Brown amerikai színész, aki olyan filmekben játszott, mint a Test és lélek, vagy éppen az Alvin és a mókusok sorozat. A szomorú hírt lánya közölte a nyilvánossággal.

Meghalt Johnny Brown amerikai színész, akit több mint 50 filmben és sorozatban láthattunk az évek során. Brown 84 éves volt, halálhírét lánya, Sharon közölte a nyilvánossággal.

"Ez túl szörnyű. Soha nem lesz könnyebb. Ez egy sokk. Szó szerint kiragadták az életünkből. Fel sem tudtuk fogni. Szóval, lesz még mit mondani, de nem most. Apa volt az abszolút legjobb. Nagyon szeretjük őt" - írta Sharon Brown színész és zeneszerző.

Brown szerepelt többek között Eddie Murphy 1999-es filmjében, az Életfogytigban, de feltűnt például a Test és lélekben, a Ki kém, ki nem kémben vagy a Félrelépősdiben is.

Néhány nappal ezelőtt Baby Gabi közösségi oldalán osztotta meg a borzalmas hírt: imádott édesapja távozott az élők sorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.