Kikkel randizott Superman? Íme, Henry Cavill bonyolult szerelmi élete

Forrás: NurPhoto via AFP/Carlos Dafonte/NurPhoto/Carlos Dafonte -
Henry Cavill The Witcher magazin Vaják Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Henry Cavill szerelmi életével kimondottan nehéz lépést tartani. A Tudorok és a Vaják sztárja köztudottan szeret nála fiatalabb nőkkel randizni. Hogy kikkel volt románca, és mitől olyan bonyolult a szerelmi élete? Hamarosan kiderül.

Bármennyire is elképzelhetetlen, az ifjú Henry Cavillt az iskolatársai folyamatosan bántották a súlya miatt, sőt a későbbi világsztárt többen „kövér Cavill"-nek csúfolták. Évekkel később képes volt felülemelkedni a gyermekkori sérelmeken, szívdöglesztő férfi lett belőle, és film-, valamint sorozatszerepeiben eljátszhatta többek között Superman, Charles Brandon vagy Ríviai Geralt karakterét is. Legismertebb filmjeiben ő testesíti meg a hős figurát, ezért könnyen hihetjük, hogy álmaink szívtiprója már régen megtalálta az igazit. Ám valójában Cavill magánélete jóval több csavart és fordulatot tartogat számunkra, úgyhogy nézzük, hogy kikkel randizott az elmúlt években.

Ellen Whitaker

Henry Cavill és Ellen Whitaker kapcsolata két év ismeretség után lett barátságból szerelem. Már néhány hónapja jártak, amikor a 39 éves szívtipró letérdelt díjugrató-versenyző párja elé, és megkérte a kezét. Ellen épp az olimpiára készült, így nem csoda, hogy a lánykérés teljesen váratlanul érte őt.

"Nem hittem el, amikor feleségül kért. Azt hittem, hogy megünnepeljük a születésnapját. Nagyon meglepett, boldog vagyok" – nyilatkozta akkor a sportolónő.

A rajongók izgatottak voltak a közelgő esküvő miatt, de a jegyességet egy évvel később, 2012 augusztusában felbontották.

Ellen Whitaker Forrás: NurPhoto via AFP/Fabrizio Corradetti/LiveMedia/NurPhoto/Fabrizio Corradetti

Gina Carano

Miután 2012-ben véget ért Cavill és Whitaker kapcsolata, a Vaják sztárja randevúzni kezdett Gina Carano MMA-harcossal. Bár a kapcsolatot néhány hónap erejéig szüneteltették, 2013-ban ismét összejöttek, és akkor már lett egy közös házi kedvencük is. Mindent megtettek a szerelmükért, de végül 2014-ben végleg szakítottak, a kiskutya pedig Cavillé maradt.

Henry Cavill and Gina Carano Forrás: AFP/Frederic J Brown

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco és Henry Cavill mindössze tíz napig jártak, 2013-ban. A rajongók imádták a párost, azonban a színésznőnek nyomós oka volt a mielőbbi szakításra: akkor már 20 éve dolgozott színészként, de még soha nem érték olyan atrocitások a paparazzik részéről, mint kapcsolatuk másfél hetében.

HENRY CAVILL AND KALEY CUOCO Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Tara King

Cavill a következő pár évben a karrierjét helyezte előtérbe, így nem volt ideje a magánéletével foglalkozni. Aztán 2016-ban megismert egy 19 éves egyetemista lányt, Tara Kinget. A színész megijedt a kapcsolattól, hiszen ő akkor már 32 éves volt, mégis mindenáron le akarta nyűgözni a fiatal nőt. Ám fellángolása nem tartott sokáig, majd két hónap elteltével közölte a lánnyal, hogy a szerelemnek vége, inkább maradjanak inkább csak barátok. Tara összetört, mert ő viszont úgy érezte, hogy a világsztár lehet élete szerelme.

Henry Cavill and Tara King Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Karwai Tang

Natalie Viscuso

2021 áprilisában Henry Cavill és gyönyörű kedvese, Natalie Viscuso sokat sejtető fotót töltöttek fel az Instagramra. A képet, amin épp sakkoznak, mindketten kiposztolták, de a bejegyzés alá más-más szöveget írtak.

„Épp megtanítom kedves Henrymet sakkozni...vagy...talán hagyja, hogy nyerjek?" - írta Natalie a bejegyzéshez, majd Henry válaszolt a saját posztjában: „Így festek csendesen és magabiztosan, nem sokkal azelőtt, hogy a gyönyörű és csodás szerelmem, Natalie legyőzött sakkban".

Boldogságuk határtalan, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a napokban ismét felkerült néhány közös fotó az Instagramra..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.