50 éves lett Carmen Electra – 10 érdekesség, amit talán te sem tudtál az egykori szexszimbólumról

érdekesség Carmen Electra magazin szexszimbólum születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztárt Prince fedezte fel és találta ki a művésznevét, egyszerre vesztette el a nővérét és az édesanyját, a kóla a szenvedélye, és a biológia tankönyvekben is találkozhatsz vele. 50. születésnapját ünnepli Carmen Electra, mi pedig összegyűjtöttünk róla egy nagy adag érdekességet.

Indiánok is találhatók az ősei között


1972. április 20-án az ohiói Sharonville városában született egy gitáros apa és egy énekesnő anya gyermekeként. A felmenői között németek, írek, angolok, hollandok és cseroki indiánok is találhatók.

Prince-től kapta a művésznevét


Az eredeti neve Tara Leigh Patrick, és ezen a néven kezdett táncosnői pályafutásba is, míg aztán 18 éves korában fel nem fedezte őt a popsztár Prince. Leszerződtette a saját kiadójához, írt neki egy lemezt, sőt volt olyan koncertturnéja, ahol előzenekarként szerepeltette. Ő adta neki a Carmen Electra művésznevet is.

Ő az egyik legkedveltebb Playboy-lány


1996-tól kezdődően összesen ötször szerepelt a nevezetes nyuszis magazinban, és nem csak a felbukkanásainak száma miatt számít minden idők egyik legnépszerűbb meztelen modelljének a Playboyban.

A Baywatchban sokáig saját fürdőruhája sem volt


A Baywatch című sorozat tette végképp szexszimbólummá és világszerte híressé, amiben malibui vízimentőként piros fürdőruhában feszített. Az elején nem is a sajátjában, hanem amit a többi színésznőtől örökölt, mert a kapott jelmezeibe a Pamela vagy a Yasmine név volt beleírva. Csak az első vele forgatott évad végén kapott már olyan fürdőruhákat, amiket már az ő nevével láttak el.

A kóla a szenvedélye


Nem dohányzik, csak nagyon ritkán iszik, de van egy rossz szokása: rengeteg kólát iszik. Ez a függősége legsúlyosabb időszakaiban akár napi 8-10 dobozt is jelentett.

Súlyos tragédiák árnyékolják be a családi életét


Az édesanyja és a nővére állt hozzá a legközelebb, és szinte egyszerre vesztette el mindkettejüket. Debbie nevű nővére mindössze 40 évesen, álmában halt meg egy szívroham következtében, az édesanyjukat pedig agydaganat vitte el két héttel később.

Övé volt a kilencvenes évek egyik leghíresebb bulvárházassága


A botrányhős kosárlabdázó Dennis Rodman-nel egy vad Las Vegas-i estén házasodtak össze, de aztán rövid úton véget is ért a frigy. Később a zenész David Navarro felesége volt 4 éven át, majd a szintén zenész Rob Pattersonnal járt jegyben.

Minden idők egyik legrosszabb filmje a kedvence


Rendszeresen rajta szokott szerepelni minden idők legrosszabb mozijainak és legnagyobb bukásainak listáján a Showgirls című 1995-ör erotikus thriller, de ez nem akadályozza meg Carmen Electrát abban, hogy ezt tartsa a kedvenc filmjének.

A ma 50 éves Carmen Electra kedvenc filmje az 1995-ös erotikus thriller, a Showgirls Forrás: Getty Images/FilmMagic/2022 Steve Granitz

A biológia tankönyvekben is találkozhatsz vele


Az amerikai tudós Neal Evenhuis egy általa felfedezett, már kihalt légyfajtát nevezett el Carmenelectra shechisme-nek, méghozzá az egykori állat csodálatos testi adottságai okán.

Felhagyott a színésznősködéssel


Egy ideje nem igazán találkozhatnak a nézők Carmen Electrával a moziban és a tévében, még olyan B-kategóriás produkciókban és paródiafilmekben sem, amik korábban jellemezték a karrierjét. AZ utolsó mozifilmje 2015-ben jött ki, az utolsó tévés színészi munkája a Magányos páros című sorozat egyetlen epizódja 2018-ból. De a tervek szerint idén érkezik a The Story of Pop című tévéműsor, aminek a házigazdája lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.