Ő lép Romy Schneider nyomdokaiba: hamarosan indul az új Sisi-sorozat

Sissi sorozat A császárné Sisi előzetes Netflix ajánló Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs ember, aki ne ismerné itthon a kultikus Sisi-sorozatot, mely világhírűvé tette Erzsébet királynét, és az őt alakító Romy Schneidert is. Hazánkban a karácsonyi időszak elmaradhatatlan elemévé vált, melyet idősek és fiatalok évről évre képesek újra megnézni.

A klasszikus, kosztümös tévéfilmsorozat sokáig egyeduralkodó volt, és nem nagyon készült Sisiről új, sikeres produkció. A filmipar azonban az utóbbi években ismét felfedezte magának I. Ferenc József osztrák császár és magyar király feleségét, erős személyiségét, valamint korszakos alakját.

Az újabb alkotások sorában az első a tavaly év végén bemutatott Sisi volt, mely több európai ország közreműködésével készült, és sajnos nem aratott osztatlan sikert. A legújabb produkcióra viszont már nem kell sokat várni, ugyanis szeptember 29-én debütál a Netflixen, és az első előzetes alapján más lesz, mint az 1955-ben indult, etalonnak számító romantikus tévéfilmsorozat.

A készítők azt ígérik, hogy A császárné címet viselő sorozatban a nézők megismerhetik Sisi igazi arcát, azt az erős nőt és feleséget, aki képes volt áltépni minden korlátot. A főszereplőt Devrim Lingnau alakítja, Ferenc József szerepében pedig Philip Froissant lesz látható, akinek ez pályafutása második munkája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.