Elvis Presley nem kívánta többé feleségét, miután megszületett közös lányuk, Lisa Marie

elvis presley Elvis Lisa Marie Presley magazin Priscilla Presley
Elvis Presley és Priscilla kapcsolata nem szokványosan kezdődött és sokkal hamarabb ért véget, mint azt bármelyik fél gondolta volna. A 10 év korkülönbség, a rocksztár folyamatos félrelépései és közös gyermekük születése megpecsételte a híres pár szerelmét.

Elvis Presley és Priscilla 1959-ben találkoztak először Németországban egy partin. Elvis akkoriban a hadseregben szolgált, míg Priscilla mostohaapját, aki a légierőnél volt, épp akkor helyezték át az ottani bázisra.

10 év korkülönbség volt közöttük, a rocksztár 24 éves volt, míg Priscilla csak 14, mégis megbabonázta szépségével Elvist.

A negyedik randi után a szülők közbeléptek, mindenképpen szerettek volna találkozni lányuk udvarlójával. Nyugtalanította őket a korkülönbség, féltek, hogy a rocksztár összetöri majd a fiatal lány szívét. Priscilla mostohaapja megkérdezte Elvist, hogy a rengeteg nő közül miért pont az ő lányán akadt meg a szeme – írja a Today.

Priscilla 1960 Forrás: KEYSTONE Pictures USA/KEYSTONE Pictures USA/Keystone Pictures Usa

Priscilla rajongott Elvisért és mindent megtett azért, hogy a szülei ne próbálják meg elválasztani az énekestől. 1960-ban aztán Elvis visszatért az Egyesült Államokba és egy ideig nem kereste őt, aztán csak megszólalt a telefon és folytatódott a plátói szerelem. Három évvel később, 1963-ban végül megengedték a szülei Priscillának, hogy a Tennessee állambeli Memphisben fejezze be a tanulmányait, hogy közelebb kerülhessen a sztárhoz.

Elvis Presley és Priscilla 1967-ben, Las Vegasban házasodtak össze Forrás: Collection Christophel via AFP/© LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Lecoeuvre Phototheque

1967-ben, Las Vegasban házasodtak össze, a szertartás mindössze nyolc percig tartott.

Kevés embert hívtak meg, szerették volna, hogy az esküvő a nyilvánoság kizárásával csak róluk szóljon. Lányuk, Lisa Marie 9 hónappal az esküvő után született meg. Kapcsolatuk már ekkor sem volt felhőtlen, az énekes rendszeresen megcsalta feleségét, sőt kis időre még faképnél is hagyta a terhes Priscillát, mivel úgy érezte, hogy időre van szüksége átgondolni a dolgokat.

Miután Lisa Marie megszületett, Elvis soha többé nem közeledett szexuálisan feleségéhez.

Miután Lisa Marie megszületett, Elvis soha többé nem közeledett szexuálisan feleségéhez Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Priscillának már korábban említette, hogy soha nem volt képes olyan nővel lefeküdni, akinek gyermeke volt, s ez alól saját felesége sem volt kivétel.

Valószínűleg ennek az volt az oka, hogy édesanyja olyan sok szeretetet és figyelmet adott neki gyermekkorában, hogy minden édesanyát piedesztálra emelt és a szex szóba sem jöhetett. Ez azonban azt eredményezte, hogy az ifjú feleségnek sem a fizikai, sem az érzelmi szükségletei nem voltak kielégítve, ezért máshol kereste a boldogságot. Egy rövid kalandba bonyolódott tánctanárával és viszonya volt a karate tanárával is, amit Elvis nehezen bocsátott meg.

Priscilla végül 1972-ben elhagyta Elvist, hogy megtalálja önmagát, hisz egészen addig a rocksztár életét élte. A pár végül 1973-ban vált el, de továbbra is szeretetben nevelték lányukat és jó viszonyt ápoltak egymással. Elvis végül 1977-ben rendkívül fiatalon, mindössze 42 évesen hunyt el, közös lányuk, Lisa Maria pedig idén, 2023. januárjában, 54 évesen távozott az élők sorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.