Eddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztár

Ashton Kutcher Mila Kunis párkapcsolat szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban is pletykálták, hogy együtt jár Mila Kunis és Ashton Kutcher, a napokban azonban egy ebéd alkalmával félreérthetetlen helyzetben kapták őket lencsevégre. 


Northfoto
Northfoto

A két sztár április óta tölt együtt feltűnően sok időt, és eddig gondosan titkolták a kapcsolatukat. "Nem vállalják még nyíltan a kapcsolatot, egyszerűen csak boldogok, és majd meglátják, hogyan tovább" - vallotta pár hete a fiú egyik ismerőse.

Nem csoda, ha mindketten óckodnak attól, hogy a szerelmük a reflekorfénybe kerüljön. Ashton tavalyi válása Demi Moore-tól hatalmas sajtónyilvánosságot kapott, Mila pedig saját bevallása szerint még életében nem randizott, mert az szerinte nem az ő műfaja. Őket nézve azonban megállapíthatjuk: pompás párt alkotnak együtt.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!




Életet mentett kutyasétáltatás közben a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-kutyasetaltatas-kozben-megmentette-egy-no-eletet-a-szineszno-jennifer-lawrence.htmlAlec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedveséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120701-alec-baldwin-ujra-eskudott-elvette-25-evvel-fiatalabb-kedveset.htmlSzerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-szerelmi-horoszkop-juliusra.htmlIsmét rátalált a szerelem a ValóVilág szőke szexbombájárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120628-kibekult-a-valovilag-szokesege-seherezade-egykori-kedvesevel.htmlÚjabb énekesnő jelentette be terhességét: Adele első gyermekét várjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120630-ujabb-enekesno-jelentette-be-terhesseget-adele-elso-gyermeket-varja.htmlMár nem drogozik, de az itallal nem tud leállni Charlie Sheenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-elvonokurajarol-meselt-charlie-sheen.htmlJúliusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-juliusi-horoszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.