Pippa Middleton kritika Katalin hercegnő Karl Lagerfeld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middletont kemény kritika érte - Karl Lagerfeld divattervező a lány arcát illette nem túl kedves szavakkal.

Karl Lagerfeld, aki rendszeresen beszól a világsztároknak, nemrég a mesés hangú Adele alakját becsmérelte, legutóbbi áldozata pedig Katalin hercegnő formás fenekű húga, Pippa Middleton. A hetvennyolc éves divattervező szerint Katalin hercegnőnek pompás alakja van, és remekül illik Vilmos herceghez. ,,Szeretem a Katalin-féle nőket - a romantikus szépségeket. Ő jól tudja, mit mikor viseljen, de ilyen alakkal bármit felvehet az ember" - mondta a divatguru, majd hozzátette: ,,A húga azonban roppantmód idegesít. Egyszerűen nem szeretem az arcát, inkább hátulról kellene mutogatni" - vallotta Karl.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Pippa-rajongók kiakadtak a tervező szavain. Persze Lagerfeld nem csak szidalmazni tud - szerinte ugyanis van még olyan nő, akit érdemes dicsérni: ,,Victoria Beckham teste például fantasztikus négy gyermek után is. Nem sok nőnek van olyan teste, mint neki. Imádom a kitartását" - mondta Lagerfeld.

Összeköltözött Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20120731-osszekoltozott-egy-berelt-luxusvillaba-andy-vajna-es-kedvese-palacsik-timea.htmlSzemétégetőben dolgozik a népszerű magyar énekesnő - Nem tud megélni a zenélésből!http://www.life.hu/legykepben/20120730-szemetegetoben-dolgozik-az-egykor-nepszeru-enekesno-volgyi-zsuzsi.htmlGyurta Dani Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120731-gyurta-dani-londonban.htmlKikaptunk másodjára is! Montenegró-Magyarország 11-10http://www.life.hu/legykepben/20120731-a-cimvedo-magyar-ferfi-vizilabdavalogatott-masodik-csoportmerkozesen-kikapott-montenegromagyarorszag-1110.htmlRengetegen voltak kíváncsiak a legújabb robotrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120730-rengetegen-voltak-kivancsiak-a-legujabb-robotra.htmlElmerült a Balatonban az ismert magyar humorista - Testvére mentette meg az életéthttp://www.life.hu/legykepben/20120730-majdnem-vizbe-fulladt-a-magyar-humorista-somogyi-andras.htmlAlekoszt megrázta egykori udvarlója tragédiája, de nem megy be hozzá a kórházbahttp://www.life.hu/legykepben/20120730-alekoszt-megrazta-egykori-udvarloja-tragediaja.htmlGáspár Laci: "Nem akartam beletörődni, hogy ez a sorsom"http://www.life.hu/legykepben/20120730-gaspar-laci-nem-akart-a-szegenysegbe-beletorodni-egy-kave.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.