Pippa Middleton Katalin hercegnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőnek nemcsak a ruhatárát, de karcsú, szálkás alakját is irigylik a nők. Nemrég megtudtuk, mi is a barna szépség alakjának titka.

Katalin mostanában egyre többet mutat alakjából, így mi is szemügyre vettük szálkás testét. Persze sokunkban felvetődik a kérdés: vajon hogyan tartja magát formában egy hercegnő? Nos, a válasz kissé meglepő: Kate titka egy egyszerű, alig ötezer forintos fitball, vagyis egy edzéshez használható nagy méretű labda.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos herceg neje állítólag napi egy órát végez különféle gyakorlatot ezzel a labdával, így kiválóan edzi a mélyizmokat, és teste nem férfias, hanem pusztán csak szálkás lesz. "Kate reggelente egy órát tornázik a labdával, plusz kitöréseket, kargyakorlatokat és felüléseket is végez. Tudja jól, hogy jól kell kinéznie a rengeteg hivatalos megjelenés alkalmával, így igyekszik minél fittebb és karcsúbb maradni" - vallotta egy bennfenntes.

Kate húga, Pippa is nagy sportrajongó - ő a pilatesedzésre és a kardiógyakorlatokra esküszik. "Imádom a pilatesben a légzéstechnikát, azt, hogy tónusosak az izmaim, és hajlékony és energikus maradok az állandó rohanás ellenére is" - vallotta korábban Pippa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.