Andy Vajna végre megszólalt: "Szeretem Palácsik Tímeát"

Damu Roland párkapcsolat luxusvilla producer összeköltözés Andy Vajna szerelem magánélet Palácsik Tímea korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna a napokban ünnepelte 68. születésnapját az egyiptomi Luxorban, de nem nyugdíjasként. Filmügyi kormánybiztosként egyik találkozóról siet a másikra, de végre azt is elárulta, hogy valóban rátalált a szerelem.

Az ismert producer jelenlegi életéről és új kapcsolatáról, valamint határtalan boldogságáról is beszélt a Blikk-nek. Andy Vajna és Palácsik Tímea kapcsolatáról már rengeteg hírt lehetett olvasni a magazinokban, de most végre megszólalt a Terminátor filmek atyja is. "Igen, egy pár vagyunk, és nagyon szeretjük egymást, legalábbis én nagyon szeretem őt, és remélem, ezt viszonozza, de egy kapcsolat ugyebár állandó küzdelem. Amit biztosan állíthatok, az az, hogy szeretünk együtt lenni." - vallotta be az ismert producer érzelmeit Damu Roland egykori kedvese iránt.

Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2
Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2


A Life.hu információi szerint Andy Vajna nemrég költözött össze kedvesével, és nem is akárhol hajthatják álomra a fejüket. "Boldog vagyok, és ebben az is benne van, hogy ismét az Abos utcában lakom a Szabadság-hegyen, ahol a világra jöttem." - áradotozz az ismert producer új lakásáról.

Vérző fejjel vitték kórházba az RTL Klub botrányos sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120805-verzo-fejjel-vittek-a-korhazba-az-rtl-klub-verekedo-botranyos.htmlVégleg elhagyta Magyarországot a tehetségkutató zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20120803-vajdasagba-koltozott-bakacs-tibor-a-csaladjaval-a-szalamitolvajkent-emlegetett-kritikus.htmlVégre előkerült az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120803-valo-vilag-vv-aniko-tulsullyal-barnan-uj-szakmaval-ujrakezdi.htmlÚjra együtt Vanessa Paradis és Johnny Depphttp://www.life.hu/legykepben/20120803-johnny-depp-hollywoodi-szinesz-es-vanessa-paradis-francia-enekes-es.htmlÖsszeállt a The Voice mesternégyese?http://www.life.hu/legykepben/20120803-the-voice-caramel-malek-andrea-somlo-tamas-es-mezo-misi.htmlÖsszeköltözött Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20120731-osszekoltozott-egy-berelt-luxusvillaba-andy-vajna-es-kedvese-palacsik-timea.htmlSzínésznő szeretne lenni Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20120724-allitolag-szineszno-akar-lenni-damu-roland-ex-szerelme-palacsik-timea.htmlA gyermekvállalás miatt van nézeteltérés Vajna és Palácsik között!http://www.life.hu/legykepben/20120508-a-gyermekvallalas-miatt-van-nezetelteres-andy-vajna-es-palacsik-timi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.