Még mindig nincs saját fedél a feje fölött - Ugrott VV Attila lakása

nyeremény Való Világ VV Attila botrány lakás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy karnyújtásnyira volt VV Attila attól, hogy végre saját otthona legyen.

A valóságshow nyertese kinézett magának egy I. kerületi, tetőtéri lakást, amire az RTL Klub is áldását adta. A félkész épület ideális lett volna a hosszú hónapok óta szállodában élő Attilának, hisz saját ízlése szerint rendezhette volna be. Álmodozott, fantáziálgatott új kéglijéről, és már minden hivatalos RTL Klub-os pecsét a helyére került, amikor fél nappal az adásvétel előtt, az orra előtt eladták a lakást.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Odament valaki készpénzzel, kifizette és már vitte is. Egy lépésre voltam attól, hogy az enyém legyen, mégsem jött össze. Vettem egy nagy levegőt és újrakezdtem a keresgélést. Minden napom úgy kezdődik, hogy átnézem az aktuális hirdetéseket, hátha felbukkan valami új lehetőség. Már odáig jutottam, hogy megnéztem a környező településeket, Budakeszit és Budakalászt is azért, ha ott bukkanok megfelelő ingatlanra, ne akkor kelljen feltérképeznem a helyet" - mesélte a Life.hu-nak Attila.

A VV5 nyertese hónapok óta szállodában él, ugyanis nem kapta meg beígért zuglói nyereménylakását, mert az építtető nem egyezett meg a csatornával. Az RTL Klub megengedte Attilának, hogy saját maga keresse meg az álomotthont, de eddig ő sem járt sikerrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.