Ettől minden nő elolvad! Félmeztelenre vetkőzött Bradley Cooper

színpad gyantázás színdarab színész meztelen Bradley Cooper sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szerencséjük van azoknak a hölgyrajongóknak, akik legújabb Broadway-szerepében láthatják Bradley Coopert, a Másnaposok sztárja ugyanis az előadás során megválik felsőruházatától.

A színész az Elefántember színpadi adaptációjában lép hamarosan a publikum elé félmeztelen, ráadásul szőrtelenített felsőtesttel. Nem csoda, hogy hatalmas várakozás előzi meg a bemutatót. Bradley az érdeklődő kérdésekre válaszolva elárulta, hogy a tökéletes látvány érdekében milyen módon szabadult meg felesleges mellkasszőrzetétől. "Nem kerestem fel egy puccos kozmetikust, nem gyantáztattam, egyszerűen leborotváltam és kész" - mesélte a sztár.

Fotó:  T Charles Erickson (www.wtfestival.org)
Fotó: T Charles Erickson (www.wtfestival.org)

A színdarabot egyébként nem csupán a Másnaposok sztárjának kétségtelenül impozáns felsőteste miatt érdemes megnézni, hiszen az 1980-as hátborzongató filmet nem más, mint David Lynch állítja ezúttal színpadra. Bradley maga alakítja - állítólag lenyűgözően - az Elefántembert, azt a torzszülött, szerencsétlen sorsú férfit, akit egy fiatal orvos próbál normálissá formálni.

Mi megnéznénk. Ti?

Fotó:  T Charles Erickson (www.wtfestival.org)
Fotó: T Charles Erickson (www.wtfestival.org)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.