Marozsán Erika fashion week színésznő műsorvezető New York jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze néhány napot tölt itthon a New Yorkban élő, Németországban forgató, sugárzó szépségű színésznő. Marozsán Erikának ebben a pár napban túl sok szabadideje nem lesz: a fotózások, interjúk mellett még egy számára is teljesen új szerepben debütál, amire sajátos módon készül fel.

A színésznő a hétvégi divatnapok nyitóestjének lesz a műsorvezető háziasszonya. A számára még szokatlan szerepre egy új módszerrel, a jógával készül, amire a nyáron kapott rá.
"Idén ünnepeltem a 40. születésnapomat, rettegve készültem rá. A férjem meglepett egy egyhetes utazással, ahová a kislányunkkal együtt, hármasban mentünk. Így még az új környezet is fokozta a feszültségemet, a születésnapomat megelőző estén alig aludtam. Aztán hajnalban, a nappal együtt keltem, kipattantam az ágyból, és szinte szaladtam az óceán partjára. Senki sem volt még kint, csend volt, egyedül voltam, és jógázni kezdtem. A napköszöntőt csináltam végig. Sokszor jógáztam már, de életemben először akkor és ott éreztem, hogy igazán köszöntöm a napot. Természetesen az új, háziasszonyi feladatomra is jógával készülök fel, gyakran fejen állva" - tette hozzá Erika.

Fotó: Just Creative
Fotó: Just Creative

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.