Fény derült Csobot Adél titkára: a testét is latba vetette már a siker érdekében

Csobot Adél titok szépség Malek Miklós tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi megosztó személyiség Csobot Adél, aki miatt mentorát, Malek Miklóst életveszélyesen meg is fenyegették, amikor úgy döntött, hogy magával viszi őt az élő show-ba. Most fény derült az X-Faktor versenyzőjének titkára: a testét is latba vetette már a siker érdekében.

Csobot Adél a személyiségével annyira megosztja az embereket, hogy Malek Miklóst életveszélyesen meg is fenyegették, amikor úgy döntött, magával viszi őt az X-Faktor élő show-jába. Kiderült, hogy a hangján kívül van más is, amivel a versenyző szavazatokat gyűjthet: ez pedig nem más, mint a külseje, Adél ugyanis kétszeres szépségkirálynő. Először elnyerte szülővárosa, Nagykároly koronáját, majd a Miss Szatmárnémeti megmérettetésen is díjazott lett - tudta meg a Blikk.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nagykárolyban 2010-ben első helyezett lettem. A következő évben a valamivel nagyobb jelentőségű Miss Satu Mare versenyen pedig én lettem Miss Turismo" - emlékezett a Blikk kérdésére válaszolva a tehetség. "Mások biztattak, hogy miért ne indulnék el, és akkor eldöntöttem, hogy jelentkezem. Végül kiderült, jól döntöttem. Jó érzés volt" - tette hozzá a fiatal lány.

Elárverezik a sztárok legendás ruháit!



Adél észrevette már, hogy magára vonzza egyesek tekintetét, de ez őt nem zavarja."Van, akinek felkeltem a figyelmét, ez ösztönösen jön, nem törekszem erre" - gondolkodott el, majd azt ecsetelte, vajon számítani fog-e szépsége a "végelszámolásnál", vagyis hogy a pasihadak szavazata elrepíti-e a célig. "Ebben a tehetségkutatóban nem az a legfőbb szempont, hogy valakit külső alapján szavazzák tovább, de az emberek nem egyformák. Lehet, hogy valakinek ez is számít, így bármi megtörténhet. Nem tartom feltétlenül jó dolognak, hogy az emberre azért szavaznak, mert jól néz ki, de az előadóművészetben fontos ez is. Számomra az éneklés fontosabb a szépségversenyeken való részvételnél. Az X-Faktorban úgy érzem, jó helyre kerültem, megmutathatom a tehetségemet" - nyilatkozta Adél.

Az X-Faktor versenyzője tagadja, hogy szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/20121008-az-xfaktor-versenyzoje-csobot-adel-tagadja-hogy-szerelmes-nagy-szilardba.htmlÉletveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121009-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje.htmlElismerte tettét az X-Faktor versenyzője - Drogfogyasztás miatt hallgatták ki Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/tested-lelked/20121008-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-beismerte-hogy-drogozott-apja-zambo.htmlTitkolta híres anyukáját az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121008-danics-dora-xfaktor-versenyzoje-edesanyja-a-humorista-bach-szilvia.htmlZámbó Krisztián kapott még egy esélyt - Kialakult az idei X-Faktor döntős csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-es-nagy-fero-csapata-is-osszeallt-az-xfaktorban.htmlCsalódás és sírás az X-Faktorban - Íme az első hat döntős énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121006-meglepo-tovabbjutok-es-konnyek-az-xfaktorban-geszti-peter-es-malek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.