Korda György Balázs Klári szerelem pásztoróra botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban robbant a hír, hogy a Korda házaspár a nevükkel fémjelzett Korda-villában pár órára is ad ki szobákat, feltehetően pásztorórák eltöltésére. Klárika a Life.hu-nak elárulta, hogy tetszene neki a kerítőnő szerepe.

Hatezer forintért bárki név nélkül vehet ki szobát a Korda-villában, a recepciós nem kérdezi, hogy kivel érkezik a vendég, a házastársával vagy pedig alkalmi partnerével. Bár a hotelként működő villa nem bordélyházként szolgál, de Klárika beismerte, szívesen lenne klasszikus madame.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Árulják a szárok leghíresebb ruháit



"Bárcsak madame lehetnék!" - sóhajtott fel az énekesnő. "Az számomra sokkal egyszerűbb munka lenne, Rolls Royce-szal járnék, nem kelnék minden hajnalban, hogy az ügyvédemmel egyeztessek és a szálloda könyvelését intézzem, és a fellépéseinket szervezzem. Egyszerűbb lenne prostituáltakat futtatni, amit most nem teszünk, bármennyire is olyan irányba befolyásolja a közvéleményt a megjelent újságcikk" - fejtette ki Klárika, aki beismerte, megviselte a megjelent cikk tartalma."Nem vagyok elég dörzsölt, nem vagyok felvértezve az ilyen jellegű támadásokra. De elég erős vagyok ahhoz, hogy megvédjem magamat" - tette hozzá az énekesnő.

Majdnem elvesztette hangját a világhírű énekes- Daganatot találtak Rod Stewarnálhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-rod-stewart-amerikai-enekesnel-daganatot-talaltak-majdnem-elveszitette-hangjat.htmlRetteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-ferjetol-ovja-csaladjat.htmlFény derült Csobot Adél titkára: a testét is latba vetette már a siker érdekébenhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-tobbszoros-szepsegkiralyno.htmlBajban a sztárpár? Nem adtak számlát a pásztoróra után a Korda-villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-korda-gyorgy-magyar-enekes-es-balazs-klari-magyar-enekesno-nem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.