Földesi-Szabó László válás Tereh István verekedés Bálint Antónia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét viharos körülmények között szakított Bálint Antónia, hiszen volt párjával, Tereh Istvánnal nem csupán összeszólalkoztak, de össze is verekedtek az elválás előtt. Ráadásul mindennek vélhetően a volt műsorvezető kislánya, az 5 éves Lilien is szemtanúja volt. Ha mindez igaz, akkor ez az esemény is egy újabb adalék lehet Földesi-Szabó László kezében, hogy elperelje Toncsitól közös gyermeküket.

A gyámhivatalhoz és a bírósághoz került dokumentumok szerint Bálint Antónia és volt párja, Tereh István, az Első Emelet zenészének kapcsolata egyátalán nem ért békés véget. A beadvány szerint az 5 éves kislány az édesapjának, Földesi-Szabó Lászlónak arról mesél egy hangfelvételen, hogy egy balatoni nyaralás alkalmával a zenész összeszólalkozott Toncsival, majd meg is ütötte őt, mire Toncsi megrúgta a férfit, aki a szekrénynek vágódott - tudta meg a Blikk.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A történtekről szóló dokumentum és hanganyag újabb adalék lehet Földesi-Szabó kezében, amelynek segítségével akár el is perelheti Bálint Antóniától a közös gyermeküket, hiszen már most is vizsgálat folyik az édesanya ellen, aki egy éve címlapon mesélt arról, hogy még mindig szoptatja gyermekét. "Mivel a gyermekvédelmi iroda már kirendelte az igazságügyi pszichológus szakértőt a 'szoptatós' ügy kapcsán, ragaszkodni fogok ahhoz, hogy az említett eset is képezze a vizsgálat tárgyát. Lilien sokszor ok nélkül rúgó mozdulatokat tesz, és bár nem áll szándékában, de erősen meg is rúg, mindezt azzal indokolva, hogy anyát utánozza" - árulta el Földesi-Szabó László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.