Jóban Rosszban színész titok gyermekáldás Lányi Lala Kondákor Zsófia zenész Kembe Sorel-Arthur sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, még csak néhány hónapja tart a szerelem a Jóban Rosszban sztárjai közt, de a hírek szerint nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat, hiszen máris úton első közös gyermekük.

Tegnap robbant a hír, hogy Kondákor Zsófi és Kembe-Sorel Arthur, a Jóban Rosszban sztárjai nem csupán a képernyőn szerettek egymásba, de egy párt alkotnak a való életben is. Kiderült, hogy azért árulták el a nyilvánosság előtt a titkot, mert nagyon komolyan gondolják a közös jövőt. Olyannyira, hogy máris gyermeket várnak. A hírt Lányi Lala, a Kozmix frontembere, Zsófi egykori kedvese árulta el. Lala és Zsófi közös gyermeke, a 6 éves Beni volt az, aki édesapjának kikotyogta: testvére születik. "Nem tudtam, hogy titok, hogy Zsófi várandós. Nekem a gyerekünk mondta el, a kicsik nem tudnak titkot tartani, ő mesélte, hogy kistestvére lesz. Zsófi nem szokott ilyeneket elmondani nekem. Ilyen a gyerekszáj. Nagyon örülök a hírnek. Remélem, minden rendben lesz, éppúgy a gyerkőccel, mint vele. Számomra fontos, hogy boldog legyen, mert az átragad a kisfiamra is, nála pedig számomra semmi nem jelent többet" - mondta el Lala a Blikknek.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Felismerhetetlen lett a felnőttfilmek sztárja (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121212-maya-gold-pornosztar-teljesen-felismerhetetlen-lett-gyerekre-es-csaladra-vagyik.htmlMűteni kell az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121213-muteni-kell-az-xfaktor-dontos-enekeset-olah-gergot-mert-gyulladasban.htmlMeglepő titok derült ki a magyar színésznőrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-elarulta.htmlKasztrálta és kivégezte volna Justin Biebert egy eszelős férfihttp://www.life.hu/legykepben/20121213-justin-bieber-amerikai-enekest-kasztralni-akartak-majd-meg-akartak-olni.htmlNacsa Olivér magánéleti válságáról mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20121213-nacsa-oliver-humorista-es-felesege-zsuzsi-elhidegultek-meg-nem-adtak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.