gyilkosság brutális kegyetlenség mostoha Szita Bence kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szita Bence mostohája nem nézte tétlenül, amíg tettestársai végeznek a félelmében sikoltozó kisfiúval: az asszony maga kínozta az életéért könyörgő áldozatot.

Hiába könyörgött az életéért Szita Bence, nem könyörült rajta az őt kínzó mostohaanyja. A kisfiú kivégzését P. Erika készítette elő, aki maga is részt vett a gyermek kínzásában - állítja K. József, az asszony tettestársa. A férfi vallomása szerint ő csak akkor szerzett tudomást a nő gyilkossági szándékáról, amikor a helyszínre ért, majd miközben megásta a kisfiú sírját P. Erika bántalmazta az életéért könyörgő Bencét - tudta meg a Blikk.
"P. Erika a gyilkosság idején nem csak egy elemlámpával világított, igenis bántotta a gyereket!"- mondta a rendőröknek a férfi, akinek a gyilkosság elkövetése előtt már voltak pszichés problémái és a mai napig is azt állítja, hogy a gyilkosságban nem vett részt. Vallomása szerint a sírt is csak azért ásta meg, mert B. József késsel kényszerítette.

Thinkstock
Thinkstock

Megint rendőrt hívtak VV Évárahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-megint-botranyosan-viselkedett-rendort.htmlGáspár Laci undok volt és nem nyilatkozott - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gaspar-laci-undok-volt-es-nem-nyilatkozott-a-dal-musor.htmlSzalagok fogják össze Kovács Lázár combjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-kovacs-lazar-sztarszakacs-detar-eniko-szineszno-partnere-a-nagy-duettben.htmlMegszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.