Ganxsta Zolee film Kamarás Iván önéletrajz produkció mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee-t láthatjuk legtöbbször feltűnni a Budapesten forgatott Die Hard 5 - Drágább, mint az életed című Bruce Willis főszereplésével készült szuperprodukcióban, amelyben még Árpa Attila és Kamarás Iván is szerepet kapott.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!



Kattints a képre a premierről készült galériánkért!

Másképp látja ezt a másik magyar mellékszereplő Kamarás Iván, aki szintén szerepelt Bruce Willis filmjében, amelyben pár mondatos orosz ordibálás után közelebbről megismerkedett a világsztár öklével. Kamarás nem csak a filmben pattogott, már a vetítés előtt kiakadt a szerepe jelentőségét firtató kérdésünkön.
"Ez igenis nagyon fontos az önéletrajzomban, ugye viccelsz?" - reagált felháborodottan a fajdkakast festő színész a Life.hu kérdésére, amelyben csak egyszerűen azt tudakoltuk, hogy beleírja-e az önéletrajzába a Die Hard 5 című filmben eljátszott szerepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.