öngyilkosság Mindy McCready énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett Mindy McCready, a népszerű amerikai countryénekesnő. A 37 éves sztár valószínűleg azért vetett véget életének, mert nem tudta feldolgozni párja januári, tragikus halálát. Öngyilkosságával két kisgyermekét hagyta félárván.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

A férfi egy lövöldözésben halt meg tragikus körülmények közt. Az egyébként is problémás előéletű, drogfüggő énekesnő, aki nem egyszer ült börtönben is, sok nehézségen ment keresztül az elmúlt években. Állítása szerint azonban soha semmi nem volt olyan fájdalmas számára, mint párja halála."Leírhatatlan veszteség ez. David volt a lelkitársam, az életem és most tehetetlen vagyok nélküle" - nyilatkozta januárban.

A kétgyermekes énekesnő a hónap elején bevonult egy klinikára, hogy stabilizálják mentális állapotát. Gyermekeit, a 9 éves Zayne-t és a 6 éves Zandert pedig elköltöztették közös otthonukból, mert a labilis Mindy veszélyeztette őket. Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő az orvosi beavatkozás ellenére is képtelen volt továbblépni és - gyermekeit félárván hagyva - önkezével vetett véget az életének é szenvedéseinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.