Ismét milliomosba szerelmes Debreczeni Zita

modell Debreczeni Zita celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Debreczeni Zita. A népszerű fotós-modell választottja Kedves Ferenc után ismét egy milliomos vállalkozó.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!






Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Zita és Kristóf nagyon boldog együtt, szerelmesek egymásba, a Valentin-napot is együtt töltötték. Tökéletesen kiegészítik egymást" - árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerősük.

Zita évekig volt Kedves Ferenc párja, akivel azután jött össze, hogy a milliárdos vállalkozó szakított Bódi Sylvivel. Zita és Kedves Ferenc 2011-ben szakított, ezután a modellnek csak egy rövidebb románc volt az életében. Most azonban újra boldog a sikeres vállalkozó oldalán, akinek baráti körébe tartozik többek közt Berki Krisztián és Kucsera Gábor is.

Hatszor élesztették újra A Dal egyik munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/20130219-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-hazai-elodontojenek-studiojaban-hatszor-elesztettek.htmlKibékült szerelmével a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-ujbol-beszeloviszonyban-van-arab.htmlLerántotta a családi titokról a leplet Wolf Katihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-wolf-kati-az-xfaktor-sztarja-elarulta-titkat.htmlFelismerhetetlenre fogyott Boy Georgehttp://www.life.hu/legykepben/20130218-boy-george-homoszexualis-enekes-latvanyosan-lefogyott.htmlLiptai keményen kritizálja Szabó Győzőthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-liptai-claudia-a-tv2.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.