mikroport Szilveszter gazda baki táncolás Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugalmas vidéki élethez szokott Szilveszter gazda hátán nemcsak fát lehet vágni, de egyszerűen ütésálló is.

Meg sem kottyant Szilveszter gazdának, hogy a Szombat Esti Láz első adásán partnere, Molnár Andrea ruhájából kiszabadult mikroport folyamatosan az arcába, az orrára és a hátába csapódott.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub


"Számoltunk az esetlegesen előforduló nehézségekkel, ugyanis még a főpróbán is elestünk, nem tudtuk végigtáncolni a szambát. Már ekkor megbeszéltük, hogy bármi is történik Szilveszter csak megy és táncol tovább, mint egy szemellenzős ló, aki csak a zabot látja a célban. A ruhám alól kiszabadult mikroport probléma engem annyira megzavart, hogy nem a tánccal, hanem ezzel voltam elfoglalva, próbáltam folyamatosan kitépni. Szerencsére a gazdám kezébe vette az irányítást, aki a bemutatkozó kisfilmünkben kifejtette, hogy furcsállja, hogy egy nő mondja meg neki, mit csináljon. Most aztán lehetőséget kapott arra, hogy igazi férfi legyen a talpán, ugyanis csak rajta múlt, hogy sikerült végigtáncolnunk a számot, szinte nélkülem tolta le. Egyedül oldotta meg, pedig a próbán még a fények is zavarták" - büszkélkedett Molnár Andrea nagy népszerűségnek örvendő táncpartnerével, aki a zsűri szerint hamarosan a falunapok táncoslábú sztárja lesz.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Csúnyán lerészegedett az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-csunyan-bepialt-simon-cowell-teves-producer-az-xfactor-mentora-es.htmlAz autósok réme volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-ejjenappal-budapest-vezerkaraktere-joe-varga-miklos-kemenyen-beszolt-az-autosoknak.htmlMeghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.