SuperTv2 A Nagy Duett gyász Gesztesi Károly Csézy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladja a versenyt Csézy és Gesztesi Károly, mert az énekesnő elvesztette nagymamáját, és nem képes folytatni a küzdelmet.

Mint azt a Life.hu szerdán megírta, Csézy nagymamája kedden hunyt el, miután néhány hete súlyosan megsérült és kórházba került.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A nagymamája állt legközelebb az énekesnőhöz, aki most szeretne méltó módon gyászolni, megemlékezni szerettéről, ezért feladta a versenyt. "Most az a dolgom, hogy a temetéssel foglalkozzam, meg tudjam őt gyászolni. A héten lesz a temetés Mezőkövesden, a férje mellé fogják temetni" - árulta el a Blikknek Csézy.

Az énekesnő távozásával Gesztesi Károly is kénytelen feladni a versenyt, de ő még e hét vasárnap elbúcsúzik a nézőktől az Egyedül nem megy című dal előadásával.

Olvasd el Szily Nóra Csézyvel készült interjúját itt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.