Ryan Gosling színész szünet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnik a filmvászonról Ryan Gosling, aki besokallt a hollywoodi felhajtástól.

A sármos színész szerencsére csak átmeneti szünetet tart, mert úgy érzi, hogy néhány hónapos pihenőre van szüksége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Túl sokat dolgoztam, és úgy érzem, hogy elvesztettem a lényeget, hogy miért is kezdtem bele a színészetbe" - mondta el egy interjúban a jelenleg talán legnépszerűbb férfiszínész. "Szükségem van egy kis magányra, hogy önmagammal lehessek és újra felfedezzem a munkám lényegét és örömét. Máskülönben mi értelme az egésznek?!" - tette fel a költői kérdést a színész, aki úgy érzi, hogy hatalmas felelősség nyomja a vállát minden egyes forgatás alkalmával.

"Néha nehezen birkózom meg a felelősséggel, máskor meg a siker az, ami úgy érzem, hogy tévútra visz. Szeretnék tisztán látni, ezért kell most kicsit háttérbe vonulnom."

A pihenő azonban még egy kicsit várat magára, hiszen Ryan először Eva Mendes oldalán leforgatja a The Place Beyond the Pines című filmet, és csak utána kezdheti meg az áhított vakációt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.