Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dánia diadalmaskodott az Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet idén Svédországban, Malmőben rendeztek meg. Magyarország 87 ponttal a 10. helyen végzett.

A dán versenyző, Emmelie de Forest királyi sarj, aki cipő nélkül lépett színpadra. A karcos hangú, hippi énekesnő a jelek szerint meghódította Európát, már a döntő előtt is őt tartották a legnagyobb befutónak.

A színes produkciók közül az első pillanattól kiemelkedett a magyar induló, ByeAlex, akit a közönség vastapssal fogadott. A sokat vitatott énekes csütörtökön sokakat meglepve könnyedén jutott a műsor döntőjébe.

Kedvesem című dala szinte mindenki fülébe beleült annak ellenére, hogy a hozzáértők kritizálták Alex énektudását. A kissé elvont, hipszter énekesnek a döntőbe jutás volt a célja, és miután ezt sikerült elérnie, azt nyilatkozta, hogy innentől minden csupán ajándék.

Forrás: MTI/Jörg Carstensen
Forrás: MTI/Jörg Carstensen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.