Bedrogozva állt a kamera elé Justin Bieber

füvezés drog tinibálvány Justin Bieber zavaros énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinik nagy kedvence megint sokkolta rajongóit. Egy üzenetet szeretett volna elmondani a saját kamerája előtt, de többszöri nekifutásra sem sikerült neki, annyira zavart volt és egyfolytában nevetgélt.

Justin Bieber úgy tűnik, mintha bedrogozva beszélne legújabb, az internetre feltöltött videójában. Az énekest már többször megvádolták, hogy rendszeresen használ kábítószereket. Nemrég pedig az egyik koncertje után a turnébuszában is találtak kisebb mennyiségű füvet és még egy fegyvert is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A mostani felvételen zavartan és nevetgélve próbál egy szöveget elmondani és ezzel kedveskedni rajongóinak, de a sokadik próbálkozásra sem sikerül neki nevetés nélkül beszélnie.

Bieber egy mondatot nem volt képes összefüggően elmondani. Nem sokkal később a rajongói is kérdőre vonták, és többen kifejtették, hogy láthatóan túlzásba vitte a füvezést, és vissza kéne vennie kicsit a mulatozásból.

Kábítószert találtak Justin Bieber autóbuszábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-kabitoszert-talalt-a-sved-rendorseg-justin-bieber-kanadai-enekes-autobuszaban.htmlGyászol Justin Bieberhttp://www.life.hu/szorakozz/20130314-justin-bieber-kanadai-popsztar-horcsoge-pac-meghalt.htmlÖsszeesett Justin Bieber a színpadonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130308-justin-bieber-osszeesett-a-szinpadon-legutobbi-koncertjen-londonban.htmlJustin Bieber letolt nadrággal flangált az utcánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130301-justin-bieber-enekes-sztar-letolt-nadraggal-flangalt-az-utcan.htmlKockás hasú szuperhős lett a színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-lifenight-aaron-taylor-smith-a-haver-film-szinesze-kockas-hasat.htmlÖnéletrajzokat küldözget Csomor Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-csomor-csilla-baratok-kozt-egykori-szinesze-golfozik-es-vitorlazik-a.htmlAz alkohol végzett James Gandolfinivel?http://www.life.hu/gyogyulj/20130622-lehet-hogy-az-alkohol-miatt-kapott-szivinfarktust-james-gandolfini-a.htmlDemi Moore kitálal Ashton férfiasságárólhttp://www.life.hu/szeress/20130622-demi-moore-szineszno-meg-mindig-nincs-tul-a-valasan-ezert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.