Szépségversenyt nyert R. Kárpáti Péter lánya

TV2 Miss Universe Hungary Miss Earth Hungary A Szépségkirálynő szépségverseny Miss World Hungary Kárpáti Rebeka R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este A Szépségkirálynő műsor keretében rendezték meg a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth Hungary szépségversenyt. R. Kárpáti Péter lánya a Miss Universe Hungary cím és az azzal járó korona birtokosa lett, ezzel hivatalosan ő Magyarország második legszebb lánya. A mezőny legszebbje, azaz a Miss World, Rákosi Annamária lett.

Szombat este választották meg a Miss Earth, a Miss Universe és a Miss Worl Hungary verseny győzteseit. A szépségkirálynő-választást a TV2 közvetítette, amely külön műsort húzott az eseményre. Az eredményhirdetés nem zajlott simán: mindenki meglepetésére a közönségdíjas Kocsis Korina szabotálta a Miss Earth Hungary címet és visszautasította a koronát. Két másik lány viszont nagyon is örült, amikor korona került a fejére: Kárpáti Rebeka, R. Kárpáti Péter lánya, Miss Universe Hungary cím büszke tulajdonosa lett, Rákosi Annamária pedig megnyerte a versenyt, így ő kapta a Miss World Hungary címet.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Kárpáti Rebeka (Miss Universe Hungary) és Rákosi Annamária (Miss World Hungary)

Kórházba került a terhes szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-polgar-krisztina-a-nyolcadik-honapban-jar-terhessegevel-es-korhazba-kerult.htmlFérjhez ment a terhes szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130513-polgar-krisztina-szepsegkiralyno-8-honapos-terhesen-ment-ferjhez-a-hetvegen.htmlKikerekedtek a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130313-mallory-hytes-hagan-es-skyler-kamaka-szepsegkiralynok-a-miss-america.htmlElső gyermekét várja a magyar exszépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130123-polgar-kriszta-volt-magyar-szepsegkiralyno-terhes-elso-gyermekevel.htmlLe kell mondania a koronájáról a szépségkirálynőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121228-bertok-mariann-maya-2011es-miss-hungary-atadja-ma-este-a.htmlRengeteget változott az egykori szépségkirálynő, Horváth Évahttp://www.life.hu/szepulj/20120914-rengeteget-valtozott-az-egykori-szepsegkiralyno-horvath-eva.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.