Homoszexualitásáról is beszél könyvében Alföldi

X-Faktor rendező színész Alföldi Róbert homoszexualitás Kerényi Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Imre szavai miatt coming outolt könyvében Alföldi Róbert.

Mától kapható az Alföldi Színháza - Öt Nemzeti év című, Alföldi Róbertről készült könyv, amely tartalmaz egy Alföldi Róberttel készült interjút, amelyben a rendező a homoszexualitásáról is beszélt - írja az Origo.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Erről a fejezetről azt gondoltam, hogy nem lesz benne a könyvben. Mert nem akarok szenzációs fejezetet a Nemzetiről szóló könyvbe; semmi olyasmit, hogy lám-lám, végre bevallja, pedig úgyis tudtuk. Aztán ma - 2013. május 23-án éjjel - minden máshogy van már. Először is: biztos vagyok benne, hogy nagyobb eséllyel maradhattam volna a Nemzeti igazgatója és folytathattam volna a munkát - nem állítom, hogy biztosan, csak nagyobb eséllyel -, ha rendben lennék családpolitikailag. Másodszor: néhány napja buzizta le Kerényi Imre valamikori színházrendező a Nemzeti Színház általam vezetett öt évét. És ez már sok. Maradjon csak a fejezet. Akkor is, ha sokan kárörvendve olvassák, hisz lám-lám, ugye, megmondtuk" - indokolta döntése okát Alföldi.

Jónő blog: Kendők, melyekkel szebb lesz az őszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-jono-blog-oszi-salak.htmlA halállal nézett szembe Tóth Verahttp://www.life.hu/legykepben/20130905-toth-vera-enekesno-blogbejegyzeseben-konyorgott-a-halalert.htmlNem lesz fényűzés Orbán Ráhel esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130905-hagyomanyos-lagzira-keszul-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-orban-rahel.htmlVujity Tvrtko: "Szeresd meg az életedet!"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130904-vujity-tvrtko-szeresd-meg-az-eletedet-pokoli-tortenetek-a.htmlPinokkió-szindróma: így hat ránk a hazugsághttp://www.life.hu/tested-lelked/20130903-pinocchioszindroma-igy-hat-rank-a-hazugsag-a-fullentes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.