Nyitott kapcsolatban él Krasznai Tünde

X-Faktor nyitott kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu megírta, nagy öröm érte Krasznai Tündét. Barátja, a hónapok óta külföldön élő Peta meglátogatta őt itthon. A romantikus találkozás azonban csupán csak egy estére szólt, a fiú máris visszautazott Londonba.


Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Drámai pillanatok az X-Faktor színpadán - Kattints a képre a galériáért!

"Ugyanolyan érzésekkel álltam színpadra, mint eddig. Nagyon szeretem Petát, de ez nem változtat azon, hogy végre nem az ő, hanem a saját életem a legfontosabb számomra. Amikor szerelmes vagyok, teljesen odaadom magamat, és ez sokszor felőröl. Most - bármennyire is szeretjük egymást - nyitott kapcsolatban élünk, és én most nem bánom, hogy érzelmileg szabadabb vagyok" - mesélte Geszti Péter mentoráltja.

"Peta egyébként csak egy éjszakát töltött itt, igyekeztünk kihasználni ezt a rövidke időt, annak minden percét" - mosolygott sejtelmesen Tünde, aki arra azonban nem válaszolt valójában mennyire nyitott ez a nyitott kapcsolat és előfordult-e már, hoogy valamelyikük "félrelépett".

Ebbe a fiúba szerelmes Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131027-krasznai-tunde-az-xfaktor-2013-dontose-es-szerelme-balint-istvan.htmlÉlő adásban sírt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tunde-csupa-pozitiv-kritikat-kapott.htmlKrasznai Tünde hálás exkedvesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-geszti-peter-mentoraltja-az-xfaktorban-krasznai-tunde-karrierrol-felnottfilmes-multrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.