Kerényi Miklós Máté X-Faktor színész igazgató Muri Enikő szerelem pár Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kézen fogva jelent meg egy impozáns partin Kerényi Miklós Máté oldalán. A Life.hu kérdésére nem tagadták, hogy rendeződött a kapcsolatuk és egy párt alkotnak.

Nyáron többször felröppentek a hírek, miszerint Enikő és Máté összemelegedtek. Először azzal gyanúsították Mátét, hogy tönkrement kapcsolata után Enikőnél keres vigaszt. Az X-Faktorból megismert énekesnő ekkor még tagadta, hogy szerelmi szálak fűznék a színészhez. A Hot! magazin kedd esti partiján a pár már kéz a kézben jelent meg és buja pillantásokat vetettek egymásra. Az esti programra Máté édesapja, Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója is a fiatalokkal érkezett. A képek tanúsága szerint a főrendező imádja fia választottját.

Így buliztak a magyar celebek - még több fotóért kattints ide! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem tagadjuk, hogy együtt vagyunk. Igaz, hogy nyáron voltak megingások, de most kijelenthetjük, hogy boldogság van" - mesélte Enikő, akinek szavait hallva Máté sokatmondóan mosolygott. "A Ghost című musicalben szerelmespárt alakítunk. Az érzelmek pedig nem érnek véget a színpadon" - magyarázta Enikő, aki apósjelöltjének hatalmas homlokcsókkal köszönte meg, hogy velük tartott a partira.

Muri Enikő és Kerényi Miklós Gábor Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Enikő mély és érzékeny lány. Egy jó rendező örül, amikor ilyen színésszel dolgozhat, egy jó apa pedig örül, ha ilyen nő mellett boldognak látja a fiát" - ecsetelte az igazgató, aki nem lát abban kivetnivalót, ha két színész egymásba szeret. "A színészpárok akkor működnek jól, ha motiválják egymást, amikor pedig vége a kapcsolatnak, jön a harc" - magyarázta Kerényi Miklós Gábor.

Medveczky közszemlére tette mellbimbóithttp://www.life.hu/legykepben/20131127-medveczky-ilona-nagyon-szexi-ruhaban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-mellbimboja-is-latszott.htmlAz olimpiai bajnok reagált az őt ért vádakrahttp://www.life.hu/legykepben/20131126-az-olimpiai-bajnok-kokeny-roland-reagalt-az-ot-ert-vadakra-szalai-viviennel-kapcsolatban.htmlTragédia - kihalhat az okapihttp://www.life.hu/legykepben/20131126-a-kihalas-szelen-all-az-elsosorban-kongoban-elo-okapi-kozolte-a-termeszetvedelmi-vilagszovetseg.htmlNégyezres csúcsokat vesz célba Erőss Zsolt özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20131126-az-alpokba-indul-expediciora-eross-zsolt-ozvegye-sterczer-hilda.htmlBrutális fogyókúrájáról mesélt Molnár Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20131125-szily-noranak-a-life-hu-sztarszerzojenek-molnar-aniko-brutalis-fogyokurajarol-meselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.