színésznő színház szerelem csábító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulatot vesz Pikali Gerda szerelmi élete. A Gregor Bernadettet is meghódított Nyuszómuszó, azaz Magyar Attila karjaiban köt ki, igaz csak a Madách színház új darabjában, a Kézről kézre című bohózatban.

Két különböző színház is úgy gondolta, hogy Pikali Gerdára osztja a csábító nő szerepét. A színésznő a testhezálló feladatot hosszú hónapokig az életben is gyakorolhatta, még mielőtt új kedvese, Rékasi Károly nyíltan is felvállalta vele kapcsolatát és odaköltözött hozzá. A Madách színház új darabjában egy olyan szeretőt játszik, aki szinte mindenki mindenkivel kavar, végül Magyar Attila nyeri meg a nőt, azaz Gerdát. Csak hab a tortán, hogy Rékasi Károly papírforma szerinti feleségével, Détár Enikővel hírbehozott, de szerelmi kapcsolatukat cáfoló Hujber Ferenc játsza a férjét a darabban. Ha ez még nem lenne elég Pikali személyes varázsából, rendkívüli vonzerejéből, az Újszínház Vörös Bestia című komédiájában szexis fehérneműben is megcsodálhatjuk tökéletes alakját. Ebben a darabban is egy csábító nőt, egy dögös bestiát játszik.

A többi fotóért kattints a képre! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.