David Beckham focista Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham már számtalanszor bekerült a világ legszexibb férfijai és sportolói közé, most azonban felesége mesél féltve őrzött magánéletükről, és cseppet sem tökéletes férjéről.

A mindig tökéletes megjelenéséről ismert egykori Spice Girl, Victoria bevallotta, hogy kapcsolatuk elején igazi félistennek gondolta kedvesét, aki a nap 24 órájában kifogástalanul néz ki. Az első együtt töltött éjszaka után azonban ő is megnyugodott, hogy szerelme mégis ember - reggelente ugyanis David Beckham is ugyanolyan kócos és elgyötört arcú, mint bárki más.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Az első közös ébredésünk után ránéztem Davidre, és hálát adtam az égnek, hogy ő is csak egy földi halandó, hiszen reggel ő is átlagosan fest, annak ellenére, hogy napközben mindig olyan, mint akit skatulyából húztak elő" - vallotta a ma már divattervezőként is sikeres Victoria. A brit Vogue magazin interjújában a focistafeleség azt is bevallotta: már letett arról, hogy kislánya születhessen, és azt is elmondta, hogy már egy jó ideje kivetette hatalmas mellimplantátumát.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.