X-Faktor meztelen vetkőzés magazin Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor énekesnőjét már tavaly októberben megkörnyékezte egy férfimagazin - Veca most elárulta, mit gondol a vetkőzésről...

Janicsák Veca csinos lány, igazán nőies idomokkal, így nem csoda, ha izgatja a férfiak fantáziáját. Korábban felröppent a hír, hogy egy magazin akár nagy összeget is fizetne azért, hogy az aranytorkú énekesnő levetkőzzön - Veca azonban nem gondolja, hogy ez lenne a valódi sikerhez vezető út.

Hamarosan indul a vadiúj websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Addig is játsszatok és nyerjetek velünk!



fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

"Még ősszel történt, amikor javában tartott az X-Faktor, hogy megkerestek az egyik magazintól. Én azonnal, egyértelműen megmondtam, hogy nem vállalom. Úgy érzem, nekem nem az a dolgom, hogy vetkőzzek, én énekesnő vagyok, abban szeretnék maradandót nyújtani. Egyszerűen nem tudnék hiteles lenni egy lírai dalban, ha közben egy újság címlapján kevés ruhában pózolnék. Sőt megígérhetem, soha életemben nem fogok ilyen típusú fotózást vállalni, ez teljesen biztos" - jelentette ki határozottan a Borsnak az X-Faktor egyik legsikeresebb döntőse.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.