A sovány Katalin hercegnő lett a legújabb stílusikon

fashion week Katalin hercegnő Kate Middleton Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos visszatértek a nászútról, és azóta már az első hivatalos rendezvényükön is túl vannak - Kate Middleton soványabb, de stílusosabb, mint valaha.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos neje ismét remek ízléséről tett tanúbizonyságot: a Reiss márka kollekciójából választott egy natúr színű, csodás fazonú ruhát, mindezt fekete táskával, cipővel és egy hangsúlyos nyaklánccal viselte. Katalin kissé lebarnult a nászútján, ezért is állt neki nagyon jól ez a szín, de azt meg kell állapítanunk, hogy Cambridge hercegnője soványabb, mint valaha. Most már vége az esküvői feszültségnek - igazán felszedhetne néhány kilót az egészségesebb és nőiesebb formák érdekében!

Michelle Obama, a nagyon stílusosnak kikiáltott first lady kissé elvetette a súlykot az öltözetével: egy igen babás, halvány türkiz színű ruhát viselt egy babarózsaszín boleróval. Köztudott, hogy Barack Obama neje imádja a színeket, de neki is tanulnia kell még, hogyan válassza ki a korához megfelelő színeket - Katalin mellett az elnökfeleség egy igazi babának tűnik!

Lakatos Márk átalakít: Így néz ki a magyar Victoria Beckham!http://www.life.hu/legytrendi/20110516-lakatos-mark-atalakit-7foldi-beata.htmlA legtrendibb szandálok nyárrahttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110523-a-legtrendibb-szandalok-nyarra.htmlHeti stílusmustra - Vizuális terror a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110520-heti-stilusmustra-vizualis-terror-a-voros-szonyegen.htmlKódold ki a samponod!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110524-kodold-ki-a-samponod.htmlApróságok, amikkel könnyedén feldobhatod a frizurádhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110524-aprosagok-amikkel-konnyeden-feldobhatod-a-frizurad.htmlDivatorgia Cannes-ban - A vörös szőnyeg trendjeihttp://www.life.hu/szepulj/20110523-divatorgia-cannesban-a-voros-szonyeg-trendjei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.