fashion week őszi trend 2011 divatszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel és télen nem lesznek szürkék a hétköznapok. A szokásos szürkék, sötétkékek, feketék, barnák mellett nem kell lemondanunk a nyáron megszokott púderszínekről, jelen lesz néhány libbenő, könnyed árnyalat, de számtalan harsány szín is. Ha pedig nem tudsz dönteni, akár egymással is viselheted a kedvenceidet.

Intenzív sárga



http://nymag.com
http://nymag.com

Nehéz elhinni, de az életigenlő, dinamikus sárga szín uralta a legnagyobb divatházak kifutóit. Blumarine, D&G, Christian Dior, Victoria Beckham és a Versace divatház is örömmel csempészte bele a kollekciójába a sárgát. Nekünk sem kell idegenkednünk tőle, hiszen csaubarnával, bordóval, feketével, szürkével, de a semleges nugát színnel is jól megfér egymás mellett.

Nyerj koncertjegyeket a Facebook oldalunkon!




Izzó parázssárga



http://nymag.com
http://nymag.com

Ha nem jön be a napraforgó, akkor válaszd a tüzesebb, izzóbb narancssárgát, amely szezonok óta tartja magát. Nem kell tetőtől talpig narancsba borulnod. Ha tetszenek az intenzív árnyalatok, de nem szereted, ha minden szem rád szegeződik, akkor a kiegészítők - ékszer, kendő, kesztyű, cipő - is megteszik. A lényeg, hogy harmonikus legyen a végeredmény.

Lángvirág és orchidea



http://nymag.com
http://nymag.com

Ha egyáltalán nem szívleled a harsány színeket, akkor sem kell feketébe, szürkébe vagy barnába bújni. A lila két árnyalata is helyet kapott az őszi-téli színpalettán. Az erőteljes, sötétebb árnyalat mellett a halovány, leheletkönnyű orchidealila a szezon nagy kedvence. Az előbbi inkább sötét, az utóbbi pedig világos árnyalatokkal mutat szebben.

Cédruszöld



http://nymag.com
http://nymag.com

Így nevezte el a Pantone cég a szezon egyik általa ajánlott színét, egy szürkészöld árnyalatot, amely nagyon jól kihasználható, semleges szín. Ha nem áll jól, akkor sem kell lemondanod róla, hiszen minél távolabb van az arcodtól, annál kevésbé számít a színe. Fekete, szürke és törtfehér mellett élénkzölddel, naranccsal vagy kékkel is remekül mutat együtt.

Récezöld



http://nymag.com
http://nymag.com

Hol kicsit kékesebb, hol kicsit zöldesebb ez a sötétzöld árnyalat, amely többek között a Gucci, a Versace, Oscar de la Renta vagy Marc Jacobs kedvence a szezonban. Talán nem is gondolnád elsőre, de a fekete mellett sötétkékkel is veszett jól mutat. Egy próbát mindenképpen megér.

Kávélikőr



http://nymag.com
http://nymag.com

Ismét egy első látásra visszafogottabb árnyalat a palettáról, amelyre mégsem mondhatjuk, hogy unalmas lenne. A meleg, sötétbarna árnyalatú alkalmi ruha vetekszik a fekete eleganciájával. Hétköznapokon szürkével, pirossal, sárgával és feketével is mesés.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!


Praktikus? Drámai? Kislányos? Az őszi cipőd elárulja, milyen vagy!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110824-praktikus-dramai-kislanyos-az-oszi-cipod-elarulja-milyen-vagy.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.htmlÍgy alakítsd őszivé a nyári ruhatárad - a lehető legolcsóbban!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110815-igy-alakitsd-oszive-a-nyari-ruhatarad-a-leheto-legolcsobban.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.