melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy a melltartóvásárlást nagyban befolyásolják a testi adottságok, a szakemberek szerint az a melltartótípus, amelyikhez a legjobban ragaszkodunk, sokat elárul a személyiségünkről is.


Félkosaras melltartó




Push-up melltartó

Nem is tagadhatod, hogy szereted a biztonságot, és azt, ha megmondják, hol vannak a határaid. A push-up melltartó ugyanis amellett, hogy veszélyesen szexi, tartást és biztonságot ad a viselőjének. Szeretsz flörtölni, és szívesen vetsz vadító pillantást a gyönyörű dekoltázsod fölül a férfiakra, de imádod azt is, ha megbámulnak. Ha ilyen melltartót viselsz a legszívesebben, akkor pontosan tudod, hogy mit akarsz, és imádod, ha észrevesznek.

Tipp! Meztelenül a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)








Csipkemelltartó

Romantikus alkat - vágnánk rá azonnal arra, aki rajong a csipkés melltartókért. Pedig ennél szerteágazóbb, részletesebb, szofisztikáltabb jellemrajzot is tudunk készíteni, mivel a csipkecsodákért epekedő nő is pont ilyen. Kedves, barátságos, szeretnivaló típus, aki igyekszik mindennel és mindenkivel sokat foglalkozni. Magadra ismersz? Akkor azt is tudod, hogy éppen ezért képes vagy elveszni a részletekben. Mivel mindenkivel igyekszel jóban lenni, ez arra is mutat, hogy nem szívesen konfrontálódsz, kerülöd a konfliktusokat. Az erősséged a finom jellemed és a kedvességed: ezekkel az erre érzékeny férfiakat biztosan leveszed a lábukról.

Keresztpántos melltartó

A praktikusan gondolkodó nő a keresztpántos melltartó nagy barátnője. Az éppen aktuális divathóbortoknál sokkal jobban érdekli, hogy jól érezze magát a melltartóban, amelyikre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy klasszikus forma. Ez a kettősség jellemző rád. Olyan vagy, mintha két éned lenne: az egyik rajong a kényelemért, a megszokott dolgokért és nem szereti, ha valaki megzavarja ezt. A másik éned viszont kicsit sem ragaszkodik a hagyományos megoldásokhoz, inkább a modern, furcsa, kevésbé szokványos dolgokért rajong. És ne feledd: a keresztpántos melltartó a férfiak többségének nagy talány, amelyet nem lehet csak úgy levenni rólad. Jellemző rád, hogy csak annak adod magad oda, aki keményen küzd, hogy megszerezzen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.