Nem öregszik a Dallas egykori sztárja?

Dallas Victoria Principal botox plasztika fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes, hogy a Dallas című sorozat egykori Pamelája, a hatvankét éves Victoria Principal színésznő egyáltalán nem öregszik...


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő így akár tizenöt évet is letagadhat a korából, remekül tartja magát, pedig Larry Hagmannel, Patrick Duffy-val vagy Linda Gray-jel ellentétben, ő nem szerepel az új Dallasban.
Vajon mi lehet Victoria titka? Talán egykori férje, a plasztikai sebész Harry Glassman mutatta meg neki az örök fiatalság titkát? Netán azért néz ki ilyen jól, mert rengeteget foglalkozik a helyes táplálkozással, és nem veti meg a testedzést sem?

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Se ránc, se mimika - Carla Brunival elszaladt a botoxlóhttp://www.life.hu/szepulj/20111221-se-ranc-se-mimika-carla-brunival-elszaladt-a-botoxlo.html5 körömlakk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-5-koromlakk-amire-minden-nonek-szuksege-van.htmlA legjobb ökoparfümökhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-a-legjobb-okoparfumok.html3 ütős smink az ünnepekrehttp://www.life.hu/szepulj/20111215-3-utos-smink-az-unnepekre.htmlBukósisakfrizura az új divat? - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111223-bukosisakfrizura-az-uj-divat-heti-beautymustra.htmlNem csak háromnapos ünnep - Takács Nóra karácsonyahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111220-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-karacsonya.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.